Reparationer

PÅ GRUND AF MIDLERTIDIG SYGDOM, ER DER VENTETID PÅ REPARATIONER INDTIL VIDERE

Jeg har erfaring med reparationer af saxofoner i alle størrelser, tværfløjter, blokfløjter, klarinetter, som jeg har sat i stand, samt guitar-, basser og strygerinstrumenter, herunder buer.

KONTAKT:

FaceBook og Messenger: LinneLauesen.com

Kom med dit instrument, og få en god pris!

Når du kommer med dit instrument, får du et overslag på, hvad reparationen maks vil koste dig. Denne del koster ikke noget!

Jeg vil typisk fortælle dig, hvad du kan vælge at få gjort som minimum, for at du igen kan tage stilling til hvad du ønsker at få udført.

Hvis du ønsker det, kan jeg også fortælle dig hvad du på sigt kan få gjort, hvis du vil have det bedste ud af instrumentet.

Men det koster jo alt sammen, så det er typisk mere en basisting, du sagtens kan leve gladeligt med. Det er jo heller ikke sådan, at hvis du har et forholdsvist billigt instrument, at det kan betale sig for dig at sætte de allermest dyre ting i, hvis det ikke løfter instrumentets kvalitet nævneværdigt.

Det er noget, man gør, hvis man spiller rigtig meget, og har et fint og dyrt instrument, som man gerne vil passe rigtig godt på.

Vi kan også snakke om, om det vil være bedre, at du købte eller ønskede dig et bedre instrument i stedet for begyndermodellen, hvis en reparation stort set koster det samme som det instrument, du har.

Det er jo ikke altid, det kan betale sig at reparere. Det vil du også få at vide, for det skulle jo gerne være noget, du bliver glad for – så er vi også glade!

Når vi er enige om, hvad der skal gøres, så giver vi dig en forventet tid for, hvornår du kan få instrumentet tilbage.

Når du kommer, vil jeg bede dig om at prøve instrumentet af og fortælle mig, om du er tilfreds.

Vi håber, du har fået mod til at skrive til os – og husk – det koster ikke noget at skrive, og du binder dig heller ikke til noget, selv om du beder om en pris, låner os dit instrument, får det vurderet og alligevel siger nej-tak, eller gerne vil vente.

Om mig

Jeg har aktivt spillet musik og fået undervisning i fløjte, klaver, saxofon, sang, el- og kontrabas, fløjte og obo gennem tiden siden jeg var 6 år (1978) kun afbrudt af en mindre pause på 6 år mens børnene var helt små.

Jeg har siden 1990’erne spillet i professionelle bands, orkestre og kor.

I øjeblikket spiller jeg baryton saxofon og fløjte i  Basic Bigband i Svendborg og alt saxofon i Svendborg Musikskoles Harmoniorkester. Derudover spiller jeg el- og kontrabas i Rantzausminde Jazz Forsyning og MV3-DK.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!