RÅDGIVNING

Brug for rådgivning ifm. køb af brugt eller nyt instrument?

Først og fremmest vil jeg råde dig til at snakke med din underviser om hvilket instrument, der passer til dig og dét, du kan lige nu – og er på vej henimod.

Men din lærer har måske ikke tid til at tage med dig ud for at købe det nye eller brugte instrument, så hvis du har brug for hjælp til at købe det helt rigtige, så er du velkommen til at skrive til mig.

Jeg skal gerne give dig helt gratis nogle overordnede vejledninger i, hvad du skal se efter, men hvis du vil være helt sikker på, at du køber det rette instrument, så vil vi gerne tage med dig ud og hjælpe med en konkret vurdering af det instrument, du har kig på.

Det koster naturligvis lidt at få os med ud på en sådan tur, men vi synes ofte, det er alle pengene værd – især, hvis du går efter et lidt dyrere instrument. Så er der jo mange penge på spil, og du skal helst have det helt rigtige instrument.

KØB AF BRUGTE INSTRUMENTER kan være alt fra et supergodt køb til en dårlig investering!

Derfor bør du overveje at investere en lille smule i at få en ekspert med, når du handler.

Dét, vi kan hjælpe dig med er, at prøve instrumentet igennem for at høre, om det er spilbart, om det trænger til skift af puder, filt og kork, og give dig en ide om, hvad det vil koste at få lavet de ting, der skal til for at instrumentet bliver din næste kærlighed.

Eftersom gode instrumenter findes rundt omkring i hele Danmark, kan man jo godt komme til at ligge og køre lidt omkring før man finder det helt rigtige. Inden, du eller dine forældre starter bilen, så ring lige og få en uforpligtende, indledende snak. Det koster ikke noget.

Hvis du gerne vil have os med ud at kigge på et konkret instrument, tager vi gerne med. Afhængig af, hvor langt vi skal væk – dvs. hvor lang tid, vi skal bruge på turen, så kan vi give dig nogle vejledende indikationer på, hvad det vil koste dig at have en af os med i bilen:

RADIUS FRA SVENDBORG:

Op til 100 km: 500 kr.

100 – 200 km: 500 – 850 kr.

Over 200 km: Timepris – 170 kr. / timen