INSTRUMENTSERVICE

BRUG FOR REPARATION af dit blæserinstrument?

Eller hjælp til køb af et brugt instrument? (Se nederst).

Vi har erfaring med reparationer af saxofoner i alle størrelser, fløjter, klarinetter, oboer og messinginstrumenter (trompeter, basuner og horn), som vi har sat i stand.

Priser

PUDER:

150 kr. pr. pude ekskl. materiale.

Du kan få puder i mange kvaliteter. Prisen er kun for selve arbejdet, og du vælger selv pudetypen. Du får puden til kostpris, hvis du bestiller arbejdet hos mig. 

KORK:

Sax-hals: 200 kr. inkl. materiale.

Samlinger: 100 – 150 kr. inkl. materiale, afhængig at størrelsen.

Klapper/filt: 50 kr. inkl. materiale.

RENS:

Fra kr. 700 – 1000 fra mindste til største instrument.

BLOKFLØJTE – shine-up:

Fra kr. 700 – 1500 fra mindste til største instrument (sopran(ino) – basfløjte) inkl. kork, lakering eller vokspolering.

EXTENDER til Bb-bariton saxofon:

Kobber: 475 kr.

MESSINGBLÆS: Rens, vask, oliering, og tjek af ventiler:

300 kr.

SØLVBAD – forsølvede instrumenter:

100 kr.

MEKANIK og fysiske REPARATIONER:

Kom med dit instrument, og få en god pris!

Når du kommer med dit instrument, får du et overslag på, hvad reparationen maks vil koste dig. Denne del koster ikke noget!

Er der noget, vi ikke kan eller har udstyr til at lave, har vi et netværk af værksteder, som også kan hjælpe os.

Du er også velkommen til at hente alternative priser på tilsvarende arbejder – det tager vi ikke ilde op.

 

Du kan skrive til os på følgende email-adresse:

Vores telefonnummer står her ikke, fordi vi tidligere har oplevet, at mærkelige udenlandske mennesker opsnapper det fra Internettet og generer os. Men mailen ser vi hver dag.

Når vi ser din mail, kontakter vi dig for at lave en aftale om, hvordan og hvornår det passer dig at vi kigger på dit instrument.

Hvis vi bliver enige om, at vi skal kigge på dit instrument, vurderer vi det på stedet, eller låner det et par dage, hvis vi lige kan danne os et overblik over, hvad instrumentet behøver og kan opnå ved reparationen.

Så kontakter vi dig igen med et overslag på, hvad det vil koste dig, og du får mulighed for at sige nej-tak eller vente for at tjekke alternative priser, hvis du hellere vil det.

No Hard Feelings! Det koster dig ikke noget indtil videre.

 

Vi vil typisk fortælle dig, hvad du kan vælge at få gjort som minimum, for at du igen kan tage stilling til hvad du ønsker at få udført.

Hvis du ønsker det, kan vi også fortælle dig hvad du på sigt kan få gjort, hvis du virkelig vil have det bedste ud af instrumentet.

Men det koster jo alt sammen, så det er typisk mere en basisting, du sagtens kan leve gladeligt med. Det er jo heller ikke sådan, at hvis du har et forholdsvist billigt instrument, at det kan betale sig for dig at sætte de allermest dyre ting i, hvis det ikke løfter instrumentets kvalitet nævneværdigt.

Det er noget, man gør, hvis man spiller rigtig meget, og har et fint og dyrt instrument, som man gerne vil passe rigtig godt på.

Vi kan også snakke om, om det vil være bedre, at du købte eller ønskede dig et bedre instrument i stedet for begyndermodellen, hvis en reparation stort set koster det samme som det instrument, du har.

Det er jo ikke altid, det kan betale sig at reparere. Det vil du også få at vide, for det skulle jo gerne være noget, du bliver glad for – så er vi også glade!

Når vi er enige om, hvad der skal gøres, så giver vi dig en forventet tid for, hvornår du kan få instrumentet tilbage.

Når du kommer, vil vi bede dig om at prøve instrumentet af og fortælle os, om du er tilfreds. Vi har et musikhus, hvor du gerne må spille lige så højt og længe, du vil.

Er du tilfreds, aftaler vi betalingsmetoden, og fra dén dag, har du 3 måneders garanti for vores arbejde.

Det betyder, at hvis du oplever problemer i den periode, så kommer du bare retur med instrumentet, og så fikser vi det omkostningsfrit – selvfølgelig forudsat, at der ikke er sket en ny skade.

Vi vil efterfølgende give dig et godt tilbud om at få instrumentet efterset en gang årligt for en meget lav servicepris, som vi giver til tilfredse kunder, som har lyst til at vedligeholde sit instrument uden at betale en formue for det.

Vi håber, du har fået mod til at skrive til os – og husk – det koster ikke noget at skrive, og du binder dig heller ikke til noget, selv om du beder om en pris, låner os dit instrument, får det vurderet og alligevel siger nej-tak, eller gerne vil vente.

 

Brug for rådgivning ifm. køb af brugt eller nyt instrument?

Først og fremmest vil vi råde dig til at snakke med din underviser om hvilket instrument, der passer til dig og dét, du kan lige nu – og er på vej henimod.

Men din lærer har måske ikke tid til at tage med dig ud for at købe det nye eller brugte instrument, så hvis du har brug for hjælp til at købe det helt rigtige, så er du velkommen til at skrive til os.

Vi skal gerne give dig helt gratis nogle overordnede vejledninger i, hvad du skal se efter, men hvis du vil være helt sikker på, at du køber det rette instrument, så vil vi gerne tage med dig ud og hjælpe med en konkret vurdering af det instrument, du har kig på.

Det koster naturligvis lidt at få os med ud på en sådan tur, men vi synes ofte, det er alle pengene værd – især, hvis du går efter et lidt dyrere instrument. Så er der jo mange penge på spil, og du skal helst have det helt rigtige instrument.

KØB AF BRUGTE INSTRUMENTER kan være alt fra et supergodt køb til en dårlig investering!

Derfor bør du overveje at investere en lille smule i at få en ekspert med, når du handler.

Dét, vi kan hjælpe dig med er, at prøve instrumentet igennem for at høre, om det er spilbart, om det trænger til skift af puder, filt og kork, og give dig en ide om, hvad det vil koste at få lavet de ting, der skal til for at instrumentet bliver din næste kærlighed.

Eftersom gode instrumenter findes rundt omkring i hele Danmark, kan man jo godt komme til at ligge og køre lidt omkring før man finder det helt rigtige. Inden, du eller dine forældre starter bilen, så ring lige og få en uforpligtende, indledende snak. Det koster ikke noget.

Hvis du gerne vil have os med ud at kigge på et konkret instrument, tager vi gerne med. Afhængig af, hvor langt vi skal væk – dvs. hvor lang tid, vi skal bruge på turen, så kan vi give dig nogle vejledende indikationer på, hvad det vil koste dig at have en af os med i bilen:

RADIUS FRA SVENDBORG:

Op til 100 km: 500 kr.

100 – 200 km: 500 – 850 kr.

Over 200 km: Timepris – 170 kr. / timen

 

OM OS som udøvende musikere

Linne har aktivt spillet musik og fået undervisning i fløjte, klaver, saxofon, sang, el- og kontrabas og obo gennem tiden siden jeg var 6 år (1978) kun afbrudt af en mindre pause på 6 år mens børnene var helt små.

Rune har spillet musik lige sålænge – klaver, trombone, trompet, guitar og mandolin.

Vi har siden 1990’erne spillet i semi-professionelle bands, orkestre og kor – dvs. hvor musikerne, sangerne eller bandet/orkesteret tjener penge på at spille for andre, men hvor det ikke er hovedindtægten for musikerne at spille. Vi har andre jobs.

I øjeblikket spiller Linne baryton- og alt-saxofon og Rune spiller trompet i henholdsvis Basic Bigband i Svendborg og Svendborg Musikskoles Harmoniorkester. Derudover spiller Linne el- og kontrabas og Rune trompet i Rantzausminde Jazz Forsyning og assisterer som korsangere ved Skt. Nikolai Kirkes Cantori under større koncerter.

 

Vi glæder mig til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *